Onze pechdienst is uw redding bij panne of ongeval

Garage Van Thielen Citroën - Herselt - Pechdienst Bij garage van Thielen doen wij ons best om uw wagen in de beste conditie te houden. Maar een panne of een ongeval is nooit helemaal uitgesloten. Reken daarom op onze pechdienst om uw wagen snel te herstellen of te depanneren.

De pechdienst van Citroën

Voor alle nieuwe wagens bieden wij 2 jaar garantie aan. Tijdens die periode kunt u beroep doen op de pechdienst van Citroën. Zij takelen uw auto en brengen die naar de dichtstbijzijnde garage. Het is mogelijk om deze garantie en de bijhorende pechdienst uit te breiden naar 3, 4 of 5 jaar.

Ook tweedehands wagens die via Citroën werden aangekocht genieten van een garantieperiode van 1 jaar. Dezelfde pechdienst van Citroën staat dan voor u klaar.

  • Citroën Lease takeldienst: 03/253.63.14
  • Wagens onderhoudscontract (Totaldrive) takeldienst: 078/05.10.20

De pechdienst van Van de Zande

Voor alle wagens die niet langer onder garantie vallen, werken wij met de takeldienst Van de Zande. Zij takelen uw wagen in heel België en brengen hem naar een garage naar keuze. Zo kunt u ook voor de herstelling beroep doen op uw vertrouwde garage Van Thielen in Herselt. Bovendien kunt u zelf meerijden.

Takeldienst Van de Zande: 016/56.21.09

Veiligheid staat voorop. Maar ook comfort en de levensduur van uw wagen zijn belangrijk. Reken daarom voor uw pechdienst op garage van Thielen in Herselt. Contacteer ons vandaag nog als u vragen heeft.

Back to Top