Welkom op onze website!

Januari = salonmaand!!

Tijdens de maand januari zijn het weer zoals elk jaar saloncondities. Deze zijn geldig t.e.m. 31 januari!

- Extra voordelige salonkortingen
- 50% of 100% korting op opties
- Saloncheques tot 500 euro
- Stockpremies
- zeer voordelige financieringsmogelijkheden, ook 0% jkp!

Openingsuren showroom tijdens januari

- Maandag - vrijdag: 08:00 - 12:00 & 13:00 - 18:00
- Zaterdag & Zondag: 10:00 - 16:00
Ook andere uren mogelijk op afspraak!

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Garage Van Thielen in Herselt is een familiebedrijf dat al vijftig jaar geleden werd opgericht. Door de jaren hebben wij dus heel veel expertise opgebouwd in de verkoop, het onderhoud en het herstellen van nieuwe Citroën-auto’s en tweedehands wagens van alle merken.

U kunt bij ons terecht voor:

Dankzij onze vakkennis en professionele dienstverlening kunt u dus zeker zijn van een goede kwaliteitsservice en een correcte prijskwaliteitverhouding.

h2  Uw nieuwe (tweedehands) wagen /h2

In onze toonzaal vindt u zowel nieuwe als tweedehands wagens. Kom gerust eens langs om uw droomwagen uit te kiezen. Al onze tweedehands wagens zijn door ons nagekeken om de kwaliteit te garanderen. Wij leveren aan particulieren en bedrijven. Ook voor leasing en fleetverkoop kunt u bij ons terecht.

Degelijk onderhoud en herstellingen

Veiligheid staat voorop. Laat daarom uw wagen door een specialist onderhouden en repareren. Wij beschikken over professionele apparatuur en ervaren personeel. Zo kunnen wij altijd kwalitatief onderhoud en correct herstellingen leveren.

Voor uw olieverversing, banden, remmen, uitlaat, vering en airconditioning kunt u altijd bij ons terecht. En onze pechdienst staat 24 op 24 voor u klaar.

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? Aarzel dan niet en neem contact op via de contactpagina.

Back to Top